Bezplatná dlhová poradňa Nitra

Dlhové poradne boli vytvorené s cieľom pomôcť práve Vám a ostatným ľuďom v ťažkej finančnej situácii, ktorí sa nachádzajú v začarovanom kruhu dlhov. Poradenstvo s odborníkmi Vám pomôže pochopiť Vašu zložitú situáciu a nájsť možnosti riešenia. 

Ako vám môžeme pomôcť

Nepriaznivá dlhová situácia neznamená len finančné problémy. Vaše dlhy vyplývajú z rôznych zmluvných záväzkov. Postupne sa Vám doma hromadia upomienky, výzvy na zaplatenie dlhov či exekučné príkazy. To vytvára veľký psychický nátlak a stres. Preto sa v dlhových poradniach venujeme Vašim problémom komplexne, integrovaním ekonomického, právneho aj psychologického poradenstva. Spolu s dlhovým poradcom vyhodnotíte, aké poradenstvo potrebujete. 

Ekonomické poradenstvo -  analýza dlhov spolu s analýzou príjmovej a výdavkovej situácie a odporúčaním optimalizácie rozpočtu

Právne poradenstvo -  analýza zmluvných záväzkov, vysvetlenie výhod a nevýhod rôznych právnych riešení 

Psychologické poradenstvo -  analýza dopadov zadlženia na psychické zdravie, pomoc so zvládaním ťažkej životnej situácie

Tento projekt sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje.

BDP Nitra
Coboriho 2007/9
Nitra
E-mail: bdp.nr@upsvr.gov.sk
Tel.: 0907 098 607  


Kontakty

  • farár Mgr. Štefan Bukovan, dištriktuálny dekan
  • kaplán Mgr. Marek Sedlár
  • Bankový účet farnosti SK43 0900 0000 0000 3851 6280
  • fakt. údaje IČO: 34072233 DIČ: 2021210180