Farské oznamy - 24. apríl

Dnes 24.apríla po sv. omši o 10:00 hod. v Bošanoch majú stretnutie rodičia prvoprijímajúcich deti.


Dnes o 15:00 hod. vo všetkých kostoloch našej farnosti sa uskutoční modlitba Hodina milosrdenstva. V tento deň, kto si nábožne uctí obraz Božieho milosrdenstva v kostole alebo kaplnke, a splní podmienky na získanie úplných odpustkov (byť v milosti posväcujúcej, sväté prijímanie, modlitba na Úmysel Sv. Otca, pomodlí sa Modlitbu Pána a Verím v Boha a v modlitbe pridá nábožný povzdych – Ježišu, dôverujem v teba) môže získať úplne odpustky.


Budúcu nedeľu je detská sv. omša na Krnči.


Budúcu nedeľu bude prvonedeľná zbierka na kostol.


Ďakujeme vám za modlitby, obety i milodary, ktorými zveľaďujete našu farnosť.


Drahí bratia a sestry,
chceme vám poďakovať za pomoc ľuďom, ktorí utekajú pred vojnou na Ukrajine. Vážime si vašu obetavosť a ochotu. S radosťou vnímame veľké množstvo dobra, ktoré v tejto skúške prejavujete.

Na Nedeľu Božieho milosrdenstva vás chceme povzbudiť, aby ste v konkrétnych prejavoch milosrdenstva voči našim bratom a sestrám vytrvali. Nenechajte sa nikým znechutiť, ani pomýliť. Boh nehľadí ako človek, nesúdi podľa logiky mocných tohto sveta, ale zhliada na úbohých a počuje hlas strápených. Ani my nestraťme súcit s trpiacimi a nezatvorme si pred nimi svoje srdcia. Pomáhajme naďalej, a to nielen materiálne, ale aj ľudsky, záujmom, prihovorením sa, prijatím utečencov do našich spoločenstiev. Buďme naozaj milosrdní ako je milosrdný náš Nebeský Otec.

K tomu vám žehnajú a denne sa za vás modlia biskupi Slovenska.


Upratovanie: Bošany 4

Kontakty

  • farár Mgr. Štefan Bukovan, dištriktuálny dekan
  • kaplán Mgr. Marek Sedlár
  • Bankový účet farnosti SK43 0900 0000 0000 3851 6280
  • fakt. údaje IČO: 34072233 DIČ: 2021210180